Zimní pohár Litovel, 18.2.2024 
-————————————— 
 
Turnaj v Litovli jsme začali tradičně – zapomněli jsme dresy 🙂 to se nám stalo podruhé a opět při cestě na turnaj do Litovle 🙂 Ale máme pohotové maminky, které nás zachránily – děkujeme
 
K prvnímu utkání s týmem TJ Kobylisy Handball jsme nastupovali s respektem. Kluci, kteří jsou od pohledu vysocí a plní sil i sebevědomí a v regionu vyhrávají, nás trochu vyděsili, ale rozhodli jsme se hrát si svoji hru, zahrát si i bojovat. Hra byla ale překvapivě v naší režii a i když byl soupeř první poločas vyrovnaný, v tom druhém jsme jej přehráli především skvělou prací v obraně.
 
Druhým soupeřem nám byl tým TJ Sokol Krmelín, který nás překvapil pěknými akcemi v útoku, na které jsme nebyli připraveni. Rychlé protiútoky a skvělé zákroky našeho brankáře nás ale posunuli k vítězství se skóre o 13 branek. 
 
Posledním soupeřem byl domácí dosud neporažený tým Tatran Litovel – házená. Kluci a dvě holky hráli skvělou rychlou hru, střela z dálky a rychlá křídla nás v první půlce potrápili, ale druhou půli jsme si obranu více pohlídali a došli si pro vítězství. 
 
Zahráli si všichni kluci, vystřídali různé pozice a nahradili i chybějícího leváka. Skvělý výkon podal Petr Váňa – nastřílel nejvíce branek – za což byl vyhlášen střelcem turnaje (22), v útoku i obraně se tentokrát blýskl i Matěj Michalík, skvěle zamakal v pivotu Denis Fric i Matěj Táborský, zahanbit se nenechala ani jediná holka z týmu Emmi Mrkvicová a brankářsky se předvedl Mirek Baxant, který odchytal i několik 7ček a byl vyhlášen brankářem turnaje. 
 
Byl to velice příjemný turnaj, všem trenérům zúčastněných týmů děkujeme, bylo nám ctí se s vámi poznat a zahrát si, děkujeme za organizaci domácím a také rozhodčím a fanouškům.