24.2.2024 se naši MINI starší i mladší zúčastnili kvalitně obsazeného turnaje SSport Cup v Brně na půdě SKKP Brno 😉 
 
V kategorii MINI starší se utkalo 21 týmů
Ve skupině jsme začali rozpačitým výkonem s Kuřimí, kterou naši borci podcenili a trvalo nějakou dobu než získali převahu (výhra 15:5). Trenér s týmem důrazně promluvil a v dalších zápasech hráči přistupovali k soupeři s větším respektem. 
Druhé utkání nás čekalo s našimi přáteli z Velkého Meziříčí, avšak kamarádství jde při hře bokem a porazili jsme je 13:4. 
Tým hrající za Juliánov nastoupil do zápasu velmi odhodlaně a teprve po eliminaci dvoubrankového náskoku soupeře naši začali budovat brankové skóre, které dotáhli do vítězného konce o 4 branky.
Tým Ledče, který byl naším dalším soupeřem, jsme porazili hravě se skóre 17:3. 
Předposlední utkání ve skupině se nám postavil domácí tým SKKP. Naši protivníci hráli skvělou házenou, kterou však naši zdatně kontrovali. Výsledek se v průběhu zápasu několikrát otočil, domácí podržel skvělý brankař. Nakonec stálo štěstí při týmu Kr. Pole a naši prohráli rozdílem jedné branky (12:13). 
Skupinu jsme zakončili hrou s Novým Městem na Moravě přesvědčivým výkonem (19:4). 
Systém turnaje nás posunul do souboje o čtvrté místo, kde naši nezaváhali a dokázali porazit Nové Veselí rozdílem deseti branek, v posledním vzájemném utkání s tímto soupeřem se naši hodně trápili, bylo pro nás tedy překvapením jak přesvědčivě se nám podařilo zvítězit nyní. 
Turnaj jsme ukončili soubojem s Horkou, kterou jsme opět porazili (15:11). 
Celková bilance 7 vyhraných a jeden prohraný zápas nám zajistila 4. místo. 
 
Sestava: 
Martin Špitzer, Jakub Hrdlička, Rudolf Ševčík, Richard Ševčík, Dominik Osička, Oliver Michalčík, Dominik Kukla, Filip Hulínský 
 
Výsledky: 
Kuřim 15:5 
Velmez kluci B 13:4 
Juliánov A 14:9 
Ledeč nad Sázavou 17:3 
SKKP Brno 12:13 
Nové Město na Moravě 19:4 
Nové Veselí 20:10 
Horka nad Moravou 15:11 
 
Mladší MINI si odvezli krásné 5. místo z 18ti za výkony: 
Velké Meziříčí 12:17 
Kuřim 15:13 
SKKP Brno 14:10 
Žeravice 20:4 
Juliánov 8:9 
Velké Meziříčí 13:15
SKKP Brno 7:25 
Nové Veseli 14:14 
 
Děkujeme tímto soupeřům za zápasy, trenérům za věnovaný čas detem, velké díky patří především pořadatelům SKKP HandbaIl Brno za skvěle zorganizovaný turnaj, pro nás téměř za rohem 🙏