Týdenní přípravy, úklid, oslovování sponzorů, propagace, nákupy, zajištění obsluhy, občerstvení, příprava ruliček do tomboly… to vše a mnohem více se skrývá za uplynulým víkendem.

I přes unavené nohy, ruce, oči a vše kolem musíme ale říci, že se akce povedly.

Všechny stoly na sobotní ŠIBŘINKY se prodaly v předprodeji a na místě se setkalo velké množství krásných, někdy až do detailu propracovaných masek, před kterými musíme smeknout. Pivo teklo proudem, víno po lahvích ubývalo s krátícím se večerem, hlavní tombola se prodala dříve než jsme o ní stačili informovat a parket byl stále zaplněn tančícími maskami. A kdo zrovna netančil, fotil se v připraveném fotokoutku v pekle nebo rozbaloval ruličky s okamžitými výhrami 🙂 O půlnoci jsme za doprovodu skvělé živé kapely Na2Fáze rozdali nejen všechny malé ceny, ale především ty velké jako byly dárkové balíčky, kávovar Tassimo, přímočará pila, přenosný reproduktor, SodaStream, nádherné dorty, vinotéka i hlavní výhra elektrická koloběžka.

Všem sponzorům děkujeme za ceny do tomboly, bylo jich opravdu hodně.

Nedělní dětské MAŠKARNÍ RADOVÁNKY pokračovaly za doprovodu DJe a s programem pro děti, v baru jsme vyměnili pivo za kofolu, nabalili koláčky a zákusky a zapli kávovar nejen pro unavené rodiče 🙂

Děti si zahrály hry, zatančily spolu s rodiči, nechaly si pomalovat obličeje dle tématu svého kostýmu, užily si vystoupení břišních tanečnic a stejně jako u dospělých si rozbalovaly ruličky tomboly o sto šest. Výher bylo nespočet a i velká tombola měla mnoho spokojených výherců, kteří si odnášeli koloběžky, kuchyňku na hraní a mnoho dalších krásných cen. Jejich nádherné masky byly mnohdy jak skutečné, ať už šlo o Sněhurky, Batmany, berušky, včelky, pošťáky a samozřejmě princezny ze všech pohádkových království.

Jménem Sokola Sokolnice chci poděkovat všem, kteří se na přípravě podíleli a to nejen v den konání obou akcí, ale i několik dní i týdnů před, děkujeme holkách v pokladně, v šatně i u vstupu a velké díky patří především obsluze do baru a všem, kdo v sobotu zdobili a v neděli uklízeli sál.