Handball Cup 2022 – turnaj mladších žáků – 10.9.2022 Sokolnice (hala Měnín).
 
První ročník turnaje mladších žáků jsme plánovali na domácím venkovním hřišti, vzhledem k počasí jsme jej ale přesunuli do sportovní haly Měnín, která je nová a krásná a máme ji kousek.
 
Naši kluci se v nové sestavě drželi skvěle, první utkání se Sokolem Újezd u Brna zvládli bezchybně, stejně tak utkání s týmem TJ Sokol Centrum Haná a SK Kuřim, poslední utkání jsme prohráli s týmem HK Ivančice, který hrál opravdu skvěle.
 
Domácí turnaj jsme tak odehráli stříbrně. Krásná práce našich nových mladších žáků hned na začátku sezóny!!! Nová sestava složená převážně z týmu MINI starší nám dělá radost, v této kategorii jsme již potřebovali získávat cenné body a to se nám daří. Je to důsledkem skvělé práce trenérů Zdenka Mrkvici a Petra Kotolana! Krásná práce s dětmi.
 
Blahopřejeme vítěznému týmu Ivančic a děkujeme všem účastníkům, hráčům, jejich trenérům, sponzorům, rozhodčím a zapisovatelům.

Umístění:
1. místo HK Ivančice
2. místo Sokolnice
3. místo SK Kuřim Handball
4. místo Sokol Újezd u Brna házená
5. místo T.J. Sokol Centrum Haná

Soupiska:
Mirek Baxant, Martin Macenauer, Petr Váňa, Adam Mrkvica, Lukáš Mrkvica, Matěj Sedlák, Ondřej Michalík, Matěj Michalík, Matěj Táborský, Emma Mrkvicová, Eda Mikyska, Kryštof Kotolan, Dominik Vraspír
 
Trenéři: Petr Kotolan a Zdeněk Mrkvica 

Zapisovači: Eva Michalíková, Jiří Macenauer 

Support: Jana Mrkvicová, Gabriela Kotolanová, Markéta Mikysková a další 

Foto z turnaje zde: HANDBALL CUP 2022