MEMORIAL Libora Koníčka, 11.9.2021, Sokolnice aneb turnaj miniházené

Krásné a horké sobotní odpoledne strávilo 12 týmů dětí z přilehlých i vzdálenějších obcí a měst spolu s trenéry a fanoušky při turnaji miniházené pro straší i mladší MINI na našem házenkářském hřišti v Sokolnicích.Zahájení bylo zpestřeno překvapením pro všechny a to účastí prezidenta českého svazu házené, Ondřejem Zdráhalou. Pro děti bylo připraveno bohaté občerstvení ve formě ovoce, zákusků a v mezičase utkání také šlapadlo na rybníku nebo soutěž o nejrychlejší střelu měřenou speciálním měřidlem. Vítězy se staly domácí borci – Dominik Kukla (mladší) střelou 58km/h a Adam Mrkvica (starší) střelou 83km/h.
Naši MINI obhájili vítězství v obou kategorích!
Tým starších B skončil na krásném 4. místě. A i když někteří nevyhráli medaile, všichni odešli s odměnami a nesli si plné náruče a úsměv na rtech.O předání cen se postarala i Irena Kupková, krajská trenérka Jihomoravský krajský svaz házené.
Chtěli bychom všem týmům, jejich trenérům a rodičům, stejně jako organizátorům a pomocníkům PODĚKOVAT za účast, pomoc, za čas, který tráví s dětmi, motivují je a vedou ke sportu a kolektivnímu budování přátelství a vzájemné soudržnosti.
Házená Velké Meziříčí – minižáci + přípravka
HÁZENÁ TELNICE
SK Kuřim Handball
Sokol Újezd u Brna házená
Házená – Sokol Měnín
Obrovské díky patří všem sponzorům, kterými jsou:
Saňaři Sokolnice
Michal Mariánek
Luboš Král
CATEGORY a.s.
a rodiče dětí
Těšíme se na další setkání v Sokolnicích.