V sobotu 14.9.2019 jsme na počest všem velmi dobře známému a obětavému funkcionáři házené, který nás nečekaně opustil v loňském roce, uspořádali domácí turnaj miniházené v Sokolnicích. Na jeho průběh dohlížela maminka pana Libora Koníčka, která měla úvodní proslov a na závěr předala všem cenné kovy i upomínkové dárky. Děkujeme paní Koníčková a věříme, že budeme nadále v tomto tradičním turnaji pokračovat i v dalších letech.

Ale co je víc? Myslím, že jsme prokázali hrdost a čest nejen zesnulému Liborovi Koníčkovi, ale všem rodičům, příbuzným, přátelům házené, protože….

MÁME ZLATO!!!!

Konečně jsme se dočkali, naši MINI mladší vyhráli všechna utkání a získali pohár za první místo, o to více jsme hrdí, že na domácím turnaji – 1.MEMORIALu Libora Koníčka v Sokolnicích 🏆🥇

Mini starší se umístili na krásném 4: místě.

Všem děkujeme za účast, fair play hru a bezproblémový průběh.

Jak zhodnotit turnaj? Byl skvělý!!! Neskutečně si vážíme pomoci sponzorů, kteří k dětem byli opravdu štědří, zajistili občerstvení i mnoho dalších zdravých dobrot, pití pro děti Lucie Šeránková z Kofoly, dále pak rodiče, kteří sehnali neskutečné množství předmětů – Jana Váňová Milena Vraspírová Jana Mrkvicová Markéta Mikysková Ivana Hermanová Iva Fricová Ilona Husáková a mnozí další… Vážíme si Vaší pomoci a DĚKUJEME.

Velký DÍK patří i všem, kdo se na pořádání turnaje podíleli svojí účastí a pomocí 🙏

Fotogalerie z turnaje ZDE