Poslední utkání sezóny 2018/19 jsme uzavřeli v neděli 5.5.2019 skvělou výhrou v Nových Bránicích a zaslouženě oslavili v Pivo Duck&Dog 🍻

V sezoně 2018/2019 jsme odehráli 12 utkání, z toho jsme 9 vyhráli, 1x remizovali a 2x prohráli. Jedna výhra s Uherským Hradištěm nám utekla o branku a tím jsme ztratili šanci na postup do 2. ligy.

Nejlepším střelcem Jihomoravské ligy je náš hráč Stanislav Mrkvica s počtem 92 branek za zápasy, po něm pak z našich řad Karel Lihnart – 64 branek, Jakub Fric – 41 branek a Ondřej Fojtů – 32 branek, následují hráči s méně jak 30ti brankami. Jsme na Vás hrdí!

Současně však vedeme i tabulku méně uspokojivou, přesto stojí za zmínku. V tabulce trestů jsme se umístili na prvním místě „zásluhou“ Pavla Mifka a jeho 48 trestnými minutami, z našich řad následuje Jan Máca se svými 32 trestnými minutami. I přesto jim patří dík za to co odvádí na hřišti.

V příštím roce zabojujeme o postup do 2. ligy a také o zastřešení našeho házenkářského hřiště, abychom si mohli prodloužit sezónu my i ostatní týmy.

Během následujících dnů rozšíříme naše stránky o jednotlivé soupisky s fotkami hráčů.

Děkujeme všem hráčům za odehrané zápasy, sílu, vzájemnou důvěru a bojovnost na hřišti a za to, že jsou inspirací a vzorem všem začínajícím dětem! A především, že skvěle reprezentují házenkářskou obec jakou jsou SOKOLNICE ❤️

Už nyní se těšíme na ty domácí zase na podzim a v plné sestavě!!!

Aktuální zprávy, fotky a události můžete sledovat i zde:

https://www.facebook.com/hazena.sokolnice/https://www.instagram.com/hazena.sokolnice/